Студентите протестират за промяна, но и не спират да се учат. Движение "Промяна за студентите" организира поредния Студентски куиз, който този път ще бъде придружен от безплатен концерт на група P.I.F. – днес, 29 октомври. Домакин на събитието отново е столичният клуб "Строежа". Състезанието довечера е втори квалификационен кръг от есенната кампания от студентски надпревари за знания, съчетани с музикални събития.

Кампанията от куизове се провежда в пет издания - четири квалификации и финал. Във всеки един от куизовете участват осем отбора от по четирима състезатели - общо 32 студенти от различни университети. Първите два отбора от всяко от четирите издания отиват на финала на 3 декември 2013.

За всички участници ще има безплатни напитки, а най-добрите ще получат книги от издателствата "Жанет 45", "Пергамент прес", "Ентусиаст", "Списание 8", "Човешката библиотека", "Американски научен център в София", "БГ Книга" и "Заедно в час". Победителите от цялостната кампания ще получат ваучери за езикови курсове в Училища за Европа и курсове в M3 College.

P.I.F. от своя страна обещават да свирят пред студентите повече от час и половина, като освен добре познатите им песни, в сета им ще влязат и парчета от предстоящия им нов албум – “P.I.F.4”.

В изданието на 29 октомври ще вземат участие студенти от УНСС, Софийски университет, НАТФИЗ, НСА.

Вратите на клуб Строежа отварят в 18:00 часа. Началото на състезателната програма е от 19:00 часа, а концертът на P.I.F. започва в 22:00 часа.