Имате само още един шанс да си спечелите пропуск за концерта на La Phaze в София на 24 март. Трима почитатели на бандата вече си гарантираха място в публиката в Mixtape 5, отговаряйки вярно на трите въпроса от играта, които ви зададохме досега.

Последният въпрос беше: Заглавието на един от хитовете на LA PHAZE свързва бандата едновременно с DUB FX, DUB INCORPORATION и Риана. Как се казва тази песен? Верният отговор е "Rude Boy”. Първи с верен отговор на [email protected] се включи...

Иван Лилкин! Честито!

А сега, наострете очи и за последния въпрос:

Въпрос 4: Ерол от Wickeda и Лъчо от Q-CHECK ще подгреят концерта на LA PHAZE в София. Шоуто на музикантите ще бъде уникално, защото:

- двамата ще танцуват с балет
- ще пеят песни на "Сигнал"
- ще застанат зад пулта като диджеи и ще им припява Сърмата Хари

Очакваме отговорите ви на [email protected]!

МОМЕНТ! Преди да ви пожелаем успех, имаме една изненада за вас: Най-бързият, отговорил вярно на днешния (последен) въпрос в играта, не само ще спечели пропуск за концерта на La Phaze, а ще се сдобие и със супер наградаCD/DVD на бандата с автографите на триото! Готино, нали?

И защото и ние, и организаторите от Teren Music също сме готини, имаме още една изненада: Вторият най-бърз участник, отговорил вярно, също ще спечели CD/DVD на бандата с автографи! Е, за него няма да има безплатен пропуск, но нали чухте каква готина промоция предлагат промоутърите?! Можете да се възползвате!

ВАЖНО!!!: Не забравяйте, освен отговорите на въпросите в играта, да ни изпратите и трите си имена, както и телефон, за да се свържем с вас, при необходимост!

Та, така... Вече можем да пожелаем успех на всички!