Прииждащата лавина от ъндърграунд събития тази пролет провокира приятелска колаборация между организаторите на част от обявените клубни партита и концерти през март и април в София.

Надеждата на промоутърите е най-доволни от това решение да останат феновете.

А добрата новина е, че тези от тях, които искат да посетят повече от едно събитие в края на този и началото на идния месец, ще могат да го направят на по-ниска цена – Teren Music пуска по-нисък вход на концерта на французите La Phaze за всеки, притежаващ билет за едно от следните три събития:

- Ragga Muffin на Camp Sessions (23.03.2012, клуб MIXTAPE 5)
- Born2 Bass на HMSU (30.03.2012, Парти център 4КМ)
- Dub Incorporation на Строежа и MIXTAPE 5 (06.04.2012, клуб MIXTAPE 5).

Единственото леко неудобство за феновете е, че ще трябва да носят в себе си билетите за изброените събития и да ги представят на входа на клуб MIXTAPE 5 в деня на концерта на La Phaze.

И още една добра новина – на 23 март Camp Sessions ще раздадат 5 безплатни пропуска за La Phaze на петима човека, присъстващи на партито Ragga Muffin в MIXTAPE 5.

Напомняме ви, че играта на btvnews.bg, в която също печелите пропуски за La Phaze продължава и днес. Очаквайте последния въпрос, който може да ви донесе място сред публиката на концерта на 24 март. И освен всичко това, днес имаме и изненада...

La Phaze излизат пред българска публика за първи път тази събота - 24 март, като изявата им у нас е част от стартиралото им вече европейско турне, представящо новия им албум "Psalms and Revolution”.