Партито на Пол ван Дайк у нас ще бъде на 7 септември в рамките на фестивала ParkLive. Датата се наложи да бъде предоговорена, тъй като германският диджей не успя да осъществи гостуването си в София на 16 юни заради спешна операция.

Пол ван Дайк ще се включи с шоуто си във втория ден на фестивала, който ще се състои на 6 и 7 септември в парковото пространство до Терминал 2 на летище "София". Билетите за отмененото гостуване няма да бъдат презаверявани и трябва да бъдат върнати на местата, от които са купени. Сумите за онлайн платените билети ще се възстановят по съответните карти.

Пол ван Дайк е поредната голяма звезда, която родните фенове ще могат да видят на третото издание на "ParkLive". Досега участие са потвърдили "Бейсмънт Джакс", Пийт Тонг, Хенрик Шварц и "Хербалайзър" и едни от най-интересните нови електронни формации, появили се през последните години – "Събмоушън Оркестра", "Дебриут", Бен Уестбийч.

Цената на промоционалните билети за фестивала, които ще се предлагат до края на юни, е 55 лв. за двудневен пропуск и 35 лв. – за един ден.