10 години след "Street Parade" Metropolis избухват с ново авторско парче, продуцирано от DJ Steven и Ясен Петров. Песента се казва "Hello Summer" и е подарък за всички фенове, които ги подкрепят в усилията им да развиват и обогатяват електронната сцена у нас през последните 2 десетилетия.

"Всеки диджей през живота си се е сблъсквал със стремежа да пусне нещо, което иска да чуе и което не може да намери по магазините и по радиото. Точно затова направихме "Hello Summer". Парчето съчетава изисканата интелигентна електроника с мейнстрийм звука. Има малко вокали, малко мелодия и хармония, любимото на всички олдскул фенове затишие и задължителното след него избухване”, разкрива Ясен Петров.

Радиоверсията на парчето с дължина от 4 минути е предоставена за слушане и свободно сваляне през всички канали за видео- и аудиосподеляне.

Премиерата на пълната клубна версия ще е на лятното Beck’sperience парти Hello Summer на 1 юли пред Паметника на Съветската армия, точно преди зад пулта да се качи специалният гост на събитието – Джон Дигуийд (John Digweed). Тогава ще бъде заснет и официалният клип към песента. Заснемането на видеото е поверено на Георги Марков.

Преди премиерата на видеото обаче Метрополис обявяват конкурс за любителски видеоклип. Повече за конкурса можете да намерите тук>>

***
Hello Summer е безплатно лятно музикално Beck’sperience събитие на открито от ново поколение, което идва с амбицията да се превърне в ежегоден фестивал с най-доброто от световната електронна сцена. С него Metropolis и немска марка бира номер 1 в света – Beck’s - възраждат културата на незабравимите за всички стрийт паради, които обединиха и накараха да танцуват заедно десетки хиляди фенове на качествените забавления.

"За нас е удоволствие да подкрепяме и правим възможни едни от най-емоционалните музикални събития, в които участват някои от най-големите имена на модерната музика”, коментира бранд мениджърът на Beck’s в "Каменица” АД Василена Даскалова.

Марката традиционно подкрепя различни проекти в областта на музиката и изкуството, предоставяйки на феновете си възможност за различни като стил и усещане изживявания. Това винаги е било част от концепцията на марката – да предлага много възможности за избор на своите фенове, различни "посоки”, в които те могат да поемат, следвайки своето вътрешно усещане и разбиране за живота.

Тази концепция е въплътена и в новия слоган на Beck’s - FOLLOW YOUR INNER COMPASS (“Следвай вътрешния си компас”), който насърчава личния избор, свободата и смелостта да го направиш.

По време на Hello Summer на 1 юли феновете ще имат възможност да спечелят и специални музикални награди от Beck’s – гривна, слушалки или iPad.