Хумористи от Квебек, известни като "Маскирани съдници", си направили шега с американския актьор Чарли Шийн, като му предложили да участва в продължение на филма "Артистът".

Член на групата хумористи се свързал с Шийн, който непрестанно привлича вниманието върху себе си, след като бе уволнен от сериала "Двама мъже и половина".

Хумористът се представил за Жан Дюжарден и му предложил роля в продължение на филма, който бе отличен с няколко награди "Оскар". След това обяснил, че целта е да се съберат средства за естетична операцияна Джони Холидей. "Ще бъдеш изненадата в края на филма", заявил хумористът на английски с френски акцент.

 

"Ще склоня да рецитирам телефонния указател, за да мога да ти партнирам", отвърнал Шийн. Аудиозаписът от разговора с Чарли Шийн е качен на сайта на хумористите и бе разпространен в радиоемисия.

Хумористите от Квебек се прочуха през 2008 г., след като си направиха шега с бившата кандидатка за вицепрезидентския пост, републиканката Сара Пейлин, като един от тях се представи за френския президент Никола Саркози.