Пати Малет, майката на тийн идола Джъстин Бийбър, публикува специално издание на автобиографичния си бестселър "Nowhere But Up", предназначено за тийнейджъри.

Новото издание ще се появи на книжния пазар на 2 юли. В преработената автобиография Пати Малет поднася житейската си история в подходящ за четене от тийнейджъри вид.

Майката на Джъстин Бийбър забременява с него на 18-годишна възраст и го отглежда сама в Онтарио, Канада. Животът на Пати Малет е белязан и от други несгоди - изоставяне, депресия, сексуален тормоз, опит за самоубийство. Въпреки всичко не липсват и искрици надежда, подхранвани от християнската вяра на младата жена.

"Когато бях тийнейджърка, винаги ми беше от полза да слушам историите на други хора и да научавам как те са се справили в трудни ситуации. Надявам се сега аз да бъда от помощ на младите хора, които ще съпоставят собствените си истории с моята и ще преодолеят проблемите си", казва Пати Малет.

Както над оригиналната си автобиография, така и над новото издание, майката на Джъстин Бийбър е работила в сътрудничество с писателя Ей Джей Грегъри.