Ню метъл титаните Korn закриват тазгодишното издание на Spirit Of Burgas! Бандата е хедлайнер на главната сцена в третия фестивален ден – 5 август. Това ще бъде рок вечерта на фестивала, който тази година ще включва още хип-хоп и поп вечер – съответно 3 и 4 август. Кои са артистите, които ще се включат в тематичните фестивални дни обаче не стана ясно по време на днешната първа пресконференция на Spirit Of Burgas. Новият директор на бургаския фест – Стефан Еленков, увери, че останалите групи и изпълнители ще станат ясни до месец.

Все пак имахме новина - за "сватбата" между Spirit Of Burgas и Solar! Авантюрата между двете музикални събития ражда Solar Dance Arena, на която в трите фестивални вечери зад пулта ще застанат последователно Армин Ван Бюрен, Ричи Хоутин и Марк Найт.

Освен споменатите вече сцени, фестивалът ще включва и хип-хоп сцена, новата Brazzobrazzie сцена и традиционната Jack Daniel’s Rock Arena, информация за която се очаква скоро.

Тридневните билети с достъп до всички зони на фестивала стартират на цена 200 лева. Феновете на денс, хаус и техно музиката, които имат интерес само към Solar Dance Arena, ще могат да си закупят билет за трите дни на фестивала на цена 80 лева до 31 март. Има възможност да се сдобиете и с билет за всички сцени без Solar Dance Arena (включително главната сцена), на цена 120 лева също до 31 март. Пропуските се продават ексклузивно в мрежата на Eventim.

И тази година Spirit Of Burgas ще си има къмпинг, като до него ще имат достъп всички посетители, независимо с какъв тип фестивален билет разполагат. Информация за цените на къмпинга се очаква скоро.