Фестивалът EXIT отново стартира очакаваната от феновете програма за лоялни клиенти – Tribe, която през изминалите години се радва на огромна популярност сред феновете. Програмата дава възможност на почитателите на фестивала да се сдобият с членски карти за 2013 година на изключително преференциални условия.

Тази година фестивалът обявява новите дългосрочни условия на програмата Tribe, които осигуряват на членовете доста повече от обичайните оферти за промо билети с ексклузивни отстъпки.

"EXIT не може да се сравни с никой друг музикален фестивал: толкова пъстра гама от музикални стилове на едно място и живописния пейзаж на крепостта Петроварадин и река Дунав са само част от предпоставките за едно наистина незабравимо изживяване. Това може да го потвърди всеки един от нашите хиляди дългогодишни приятели, голяма част от които изживяха незабравими летни нощи рамо до рамо с нас още от самото начало през 2000 година”, сподели Боян Бошкович, изпълнителен директор на фестивала EXIT.

“Събрахме изключителни партньори от различните браншове и заработихме като един голям отбор за каузата да направим фестивала едно от най-забележителните събития в Европа. И това е само началото. Ще продължим да привличаме нови партнъори и спонсори в името на това членовете на програмата Tribe получат най-добрият възможен пакет като гаранция за незабравимо преживяване.”

Членска карта от програмата Tribe 2012 дава достъп на притежателя си до:

• Купуване на билети в предварителна продажба с отстъпки до 60%
• Достъп до VIP входа и VIP зоната на фестивала
• Напитка-комплимент при влизане във фестивалната зона
• Специални пакет подаръци “Добре Дошли”
• Достъп до VIP бара
• Пътеводител за Нови Сад, който включва интересни места за посещение и актуални промоции в региона.
• Други актуални специални оферти за фестивала, транспорт и различни намаления за сезона

Желаещите да се запишат за членска карта 2013 могат да го направят онлайн на www.exitfest.org/tribe.

Тази година EXIT емоциите са от 12 до 15 юли в Петроварадинската крепост в Нови Сад и както всяка година ще приветства близо 200 000 души от цял свят. До момента потвърдените групи са легендарните New Order, невероятните Wolfmother, зашеметяващата инди-рок банда Gossip, етно сензацията Buraka Som Sistema, а на прословутата Dance Arena ще се развихрят диджеи от лейбъла Cadenza Records.