"Чудовището майка" Лейди Гага размаха пръст на "малките чудовища"! Певицата заяви, че е "недопустимо" феновете й да слушат предстоящия й нов албум през говорителите на компютрите си.

"О, и едно предложение... използвайте СЛУШАЛКИ, когато слушате нова музика, АRTPOP е ЕЛЕКТРОНЕН БОНБОН & НАСЛАДА ЗА УХОТО. ГОВОРИТЕЛИТЕ НА КОМПЮТРИТЕ ВИ не СА ДОПУСТИМИ, освен ако не обичате да слушате музика под вода. Аз не обичам", написа певицата в Twitter, точно с тази "интонация".

Това е втората препоръка на Лейди Гага към феновете й в рамките на седмица. Преди няколко дни изпълнителката настоя феновете й да не слушат парчето "Aura", което "изтече" в интернет. Песента е от предстоящия нов албум на изпълнителката, но очевидно става въпрос за демо версия, за която Гага настоя да бъде свалена.

Ексцентричната певица ще пусне в продажба първия сингъл от ARTPOP на 19 август. Песента се казва "Applause" и ще бъде представена за първи път на живо на Видео-музикалните награди на MTV. Албумът излиза на 11 ноември.