Europe пристигат у нас днес - 14 юни. Музикантите от групата ще бъдат придружавани от 12-членен мениджърски и технически екип. Фронтменът на EUROPE – легендарният Джоуи Темпест, ще дойде в София в ранния следобед утре - 15 юни.

По време на престоя си у нас, бандата ще бъде гощавана със здравословна био кухня, хубаво вино и свежи плодове. Музикантите споделиха, че искат да опитат и традиционни български специалитети.

Шоуто на Europe е на 15 юни от 20:00ч. в столичната зала "Фестивална".

Пропускателният режим за концерта ще бъде изключително строг. Всички билети ще бъдат детайлно проверявани, а баркодовете им - проследявани със специални електронни четци.

Деца до 10-годишна възраст ще влизат на концерта безплатно, но задължително с пълнолетен придружител. Непълнолетните фенове на възраст под 18 години, също трябва да бъдат придружавани от възрастен. Съответните декларации за деца с придружител ще бъдат раздавани от охраната пред входа на залата.

Билетите за събитието прогресивно намаляват, но все още има останали ограничени бройки за закъснелите фенове.

Предварителната продажба на билети ще бъде възможна в цялата мрежа на Евентим до 13:00ч. в деня на концерта. След това билети ще се продават само на касата на зала Фестивална.