Тийн звездата Дакота Фанинг ще играе непълнолетната любовница на Ерол Флин в биографичен филм за екранния идол от 30-те и 40-те години на миналия век.

Лентата "The Last of Robin Hood" проследява последните години от живота на Флин и отношенията му с тийн актрисата Бевърли Адленд. Тя е с него, когато актьорът със славата на хедонист и женкар умира на 14 октомври 1959 г. на 50-годишна възраст.

Към момента на смъртта си Ерол Флин е женен за третата си съпруга Патрис Уаймор. Връзката му с тийнейджърката Бевърли Адленд започва, когато тя е избрана да се снима в последния му филм "Cuban Rebel Girls".

През 1961 г. майката на Бевърли, Флорънс Адленд, написва книгата "The Big Love" за връзката между Флин и дъщеря й и предполагаемите им сексуални контакти. Години по-късно Бевърли Адленд потвърждава, че в тийнейджърските си години е имала интимни отношения с Флин, който през 1942 г. е оправдан по обвинение във въвличане на непълнолетни в сексуален акт.

В образа на Ерол Флин ще се превъплъти Кевин Клайн, а ролята на Флорънс Адленд е поверена на Сюзън Сарандън. Филмът "The Last of Robin Hood" трябва да излезе на екран по-късно през тази година.