По-малко от месец остана до концерта на La Phaze в София. Една от най-продуктивните ъндърграунд френски банди ще излее енергията си върху българската публика на 24 март в столичния клуб MIXTAPE 5.

Добри новини!!! От утре – 8 март (честито на дамите!) до деня на концерта билетите ще се продават на цена 15 лева, а на 24 март пропуските ще струват 20 лева.

"Всички наблюдаваме, че София се превръща в един малък фестивален град, в който всякакъв тип културни събития следват бясно едно след друго. Такъв е случаят и с музикалната сцена. Само по себе си, това е много хубаво, но самите ние, като музикални фенове, не бихме могли да си позволим да посетим всички събития, които по един или друг начин привличат вниманието ни. Ето защо считаме, че непрекъснатото обогатяване на този културен календар трябва да бъде съпътствано и с по-ниски цени на билетите за посетителите. За нас е важно хората да имат възможност да дойдат и видят тази банда, която идва в България за първи път и определено си струва" – така организаторите обясняват решението си да намалят цените на пропуските.

Всеки, закупил билет за събитието преди промоционалния период, ще има възможност да си възвърне разликата в цената на билета на входа на клуба в деня на събитието или ще получи почерпка от организаторите на бара на MIXTAPE 5.