Музикантите от групата Beach Boys искат да се съберат отново с фронтмена си Брайън Уилсън.

Изпълнителите на хита "Good Vibrations" настояват, че никога не са "уволнявали" Брайън, който се присъедини към бандата за турнето по случай 50-годишнината от основаването й и промоцията на новия й албум "That's Why God Made The Radio" миналата година. Те уверяват, че Уилсън просто не желае да участва в турнета на групата.

"Не знам как възникна това противоречиво виждане за изгонването на Брайън, заяви Майк Лъв от групата пред в. "Дейли стар". Би ми допаднало да работя отново с него. Първоначално се предвиждаше турнето да включва 50 концерта, но броят им след това бе увеличен до 73. Тогава Уилсън възкликна: "Без повече концерти, моля". Затова след като изнесохме предвидените 73 концерта, се върнахме към първоначалния си състав, без неговото участие."

Майк притежава правата върху названието Beach Boys и се събра заедно с Брайън, Ал Джардайн и Дейвид Маркс за концертите по повод годишнината от основаването на бандата. Тя пя в Хайд парк в Лондон през уикенда, но Брайън не бе сред членовете й.

Майк обаче би искал да напише нови песни заедно с Уилсън, който е негов братовчед, бе главен композитор на песните на Beach Boys през 60-те години на миналия век и стои зад създаването на хитовете "Surfin' U.S.A" и "California Girls".