Актрисата Аманда Байнс ще получи напътствия и подкрепа от хип-хоп ветерана Уайклеф Джийн, тъй като се готви да опита силите си като рап певица.

Байнс е близо до финализиране на договор с шефа на звукозаписната компания "Чинга чанг рекърдс" Даниъл Хърман, който се стреми да ангажира носителя на "Грами" и изпълнител на хита "Gone Till November", за да може 27-годишната актриса да осъществи мечтата си в света на музиката.

Хърман увери, че Уайклеф бил благосклонно настроен към идеята да помогне на Байнс. Смятам, че сътрудничеството между двамата ще е перфектно, заяви шефът на "Чинга чанг рекърдс".

Според него звездата от филма "Лак за коса" ще обори всички музикални критици, които не вярват, че дебютният й албум ще е успешен. "Този албум ще шокира целия свят, увери Хърман. Тя има прекрасен глас. Редица певици се надяват един ден да постигнат онова, което на Аманда се удава без усилие."

Напоследък актрисата има разправии с правосъдието, след като срещу нея бяха повдигнати обвинения за притежание на наркотици.