Животът, политическата и професионалната кариера на Доминик Строс-Кан или ДСК, както го знаят във Франция, е в руини. Преди ден срещу него започна поредно дело. Този път за сводничество и склоняване към проституция.

През последните 4 години срещу Строс-Кан се появиха множество обвинения за изнасилвания и сексуални посегателства. Негови жертви го обявиха за сексуален звяр и човек с невъздържани плътски щения. А беше известен като шармантен политик и левичар с афинитет към шампанското, хайвера и красивите дами.

Драмата на Строс-Кан започна на 14 май 2011 година. Тогавашният ръководител на Международния валутен фонд излиза от банята и само по хавлия заварва камериерката Нафисату Диало в стаята си в хотел "Софител" в Ню Йорк. Известно е, че правят орален секс. Обвиненията в изнасилване така и не бяха потвърдени, а делото беше приключено.

Скандалът, който камериерката завихри, обаче я направи прилично богата. Тя заведе граждански иск срещу Строс-Кан, който беше уреден с извън съдебно споразумение. Смята се, че французинът плаща на жената от гвинейски произход сумата от 6 милиона долара. Днес чистачката, която едва свързваше двата края, има собствен ресторант не къде да е, а в центъра на Ню Йорк. Вярно става дума за нещо от типа на закусвалня, но е в Големия град. На 36 Диало може да се похвали, че е постигнала американската мечта.

За сметка на своя неразумен "любовник". Несбъднатият президент на Франция, човекът, който трябваше да извади света от икономическата криза, политикът който трябваше да запише името си със златни букви в световната история. Да, ама не - Доминик Строс-Кан четвърта година продължава да се влачи по съдилища. И всичко това заради едно моментно удоволствие.