„20 години на щастие, радост, любов, емоции. 20 години пълнота. Пожелавам на всеки човек на Земята да изживее това“. Тези романтични думи написа в социалната мрежа една от най-атрактивните и огнени певици, които съвсем скоро ще видим по bTV отново в ролята на треньор в „Гласът на България“ – Камелия.

Постът е посветен на връзката ѝ с нейния партньор Цветин. Когато любовта им започва, тя е на 26 години, а той – едва на 19.

Може би е малко странно за хората, точно аз, която доста съм провокирала през годините и продължавам да го правя, да съм романтична, отдадена на един човек, да го подкрепя, макар че той не е известен с нещо, нито е известен с това, че е богат от нещо. В живота, когато срещнеш сродната си душа, нещата просто се случват, каза Камелия.

„Всъщност той ме впечатли – призна тя. – И се радвам, че тогава преминах през всички клишета, успях да отстоя себе си, да послушам себе си и 20 години по-късно мога с голяма любов да говоря за тази любов“.

За тези години обаче той е „задкулисен играч“, посочи певицата, защото не обича светлините на прожекторите, да се показва, да го знаят хората.

Вижте целия разговор във видеото: