Анджелина Джоли и Брад Пит ще се снимат заедно в много горещи секс сцени в новия им филм "Край морето", предаде "Клоузър", цитирайки информация от Us Weekly.

Девет години след първата им среща на снимките на "Мистър и Мисис Смит" (2005), двойката се готви да сподели афиша на нов проект. По всичко изглежда, че снимките ще бъдат голямо предизвикателство за двамата актьори. Според изданието сценарият предвижда изключително дръзки секс сцени. Озаглавен "Край морето", филмът трябва да излезе по екраните през 2015.

Анджелина Джоли и Брад Пит вече са в Малта за началото на снимките. Холивудската двойка пристигна с частен самолет от Ница, където бе на ваканция, и незабавно отпътува за остров Гозо за предстоящите снимки. Заради тях достъпът до живописното крайбрежие и голям район на острова няма да бъде разрешен до началото на ноември.

"Край морето" е по сценарий на Джоли, която е и режисьор на филма. По думите й "това не е голям филм, нито екшън. Това е от онези филми, които харесваме, но за които рядко получаваме предложения. Това е един независим и много експериментален филм, в който ще можем наистина да играем заедно - без грим, много откровено, пробвайки различни неща".

През тази година Анджелина Джоли засне "Непобедимият", биографична лента, основана на живота на Луи Замперини, олимпийски шампион и герой от Втората световна война. Създаден по бестселъра ("Unbroken") на Лора Хиленбранд, той ще се появи в началото на следващата година.

Ветеранът почина през юли на 96-годишна възраст, но Джоли успя да му покаже филма малко преди смъртта му. "Показах му го на мобилния ми телефон в болницата. Това беше един от най-вълнуващите и важни моменти в живота ми. Чувствах огромна отговорност да разкажа историята му", сподели тогава актрисата.