Последен шанс! Днес е последният ден, в който можеш да се включиш в играта на btvnovinite.bg и да спечелиш билет за фестивала Summer Chaos!

Вчера – 9 юни, във втория ден на играта ви попитахме:

Последният студиен албум на Godsmack излезе миналата година (2014-а) и се казва:

А) 1000hp
Б) Voodoo
В) Awake

Верният отговор е А) 1000hp. От всички, които се включиха в играта, на случаен принцип определихме вторите петима победители, които печелят по един (единичен) билет за фестивала и те са:

-    myxata333
-    kybeto
-    ivagrigorova
-    i1n
-    wisler

Честито! На имейлите, с които сте регистрирани в сайта, ще получите информация за наградите!

Преди да продължим с новия въпрос, припомнете си правилата!

Правилата:

От 8 до 10 юни (сряда) всеки ден в btvnovinite.bg ще публикуваме по един въпрос, свързан със Summer Chaos! Ще очакваме верните ти отговори на дневните ни въпроси в коментарите под съответните материали. Всеки ден от всички потребители, отговорили вярно на въпроса на деня, петима, определени чрез жребий, ще печелят по един (единичен) билет за Summer Chaos! Победителите ще бъдат обявявани с публикуването на новия въпрос. Последните победители ще станат ясни на 11 юни! Всеки потребител ще участва в жребия САМО С ЕДИН КОМЕНТАР, което означава, че спамът в коментарите е абсолютно безсмислен - предварително благодарим на всички, които ще уважат това условие!

ВАЖНО! Победителите ще получат информация за наградите на имейла, с който са регистрирани в сайта, затова е ВАЖНО да знаете с кой имейл сте се регистрирали, за да го проверявате, ако печелите. Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с активен имейл, който четете!

ВАЖНО! Организаторите на играта НЕ СЕ ангажират с поемането на разходи за транспорт и настаняване в Бургас за събитието!

ВЪПРОС 3 ПОСЛЕДЕН – 10 ЮНИ (ПЕТИМА ПЕЧЕЛЯТ ПО 1 (ЕДИН ЕДИНИЧЕН) БИЛЕТ)

Една от най-популярните песни на Papa Roach у нас – "Last Resort", е от албума...:

А) F.E.A.R.
Б) Lovehatetragedy
В) Infest

Очакваме твоя верен отговор на ВЪПРОС 3 в коментарите под ТОЗИ материал! Последните победители ще бъдат обявени на 11 юни след 12ч. Успех!