Вчера Крисия, Хасан и Ибрахим излязоха трети по график в репетициите на Junior Euroviosn 2014. 

Крисия беше в центъра на сцената, концентрирана, но леко притеснена. Тежката настинка, която измъчва българския талант, се отразява сериозно на гласа й и затова организаторите позволиха репетицията да мине на плейбек. 

Хасан и Ибрахим бяха на двете пиана отляво и отдясно. Сценографията на българското изпълнение е със син фон, облаци и заснежени дръвчета и ярки зелени цветя. При достигането на кулминацията в песента "Планетата на децата", фонът се сменя с красиви планини и заснежени върхове, а в далечината се вижда красив замък, точно като в приказките. 

Когато попитахме Крисия как се чувства след първата си репетиция, тя каза "Много ми харесва сцената, всички тези светлини и особено красивия замък, който се появява зад мен". 

Хасан и Ибрахим са много щастливи да подкрепят Крисия. Всичките им приятели се вълнуват от тяхното участие - "казах ни да не забравим да им донесем лакомства и бонбони от Малта". 

В събота българските изпълнители ще бъдат втори в програмата за вечерта. Официалната церемония на Junior Eurovision 2014 започва в 20 часа.