Младеж е пребил родителите си вчера сутринта в добричка болница, в резултат на което бащата умира в стаята, а майката е приета с опасност за живота, предаде Фокус, като се позова на ОДМВР в града.

Сутринта на 23 август роденият през 1996 г. тинейджър е приет в Центъра за спешна медицинска помощ със съмнение за употреба на стимуланти. След това е пренасочен към Първо вътрешно отделение на МБАЛ-Добрич.

Майката на момчето остава като негов придружител в стаята. Бащата и лекарят напускат болничната стая, но в коридора чуват викове от стаята и се връщат обратно и намират майката на земята.

Родителят остава в стаята, за да успокои сина си, а докторът отива да извика охраната. Те намират и бащата в безпомощно състояние на земята. Опитват се да задържат младежа, но той успява да се отскубне от тях и отново нанася удар с долен крайник по главата на бащата. Вследствие на инцидента умира бащата на младежа.

Майката е настанена в болницата вчера с опасност за живота с мозъчен хематом. След инцидента синът е задържан от полицията за 24 часа.