Празничният конкурс на Ladyzone.bg "Рецепта за Коледа: Магията на украсата" приключи. Всеки можеше да гласува по веднъж за любимата си снимка от 20 до 23 декември.

Представяме ви първите 5, които събраха най-много гласове:

Петя Георгиева е снимала къщата на родителите си в стария Несебър. За тях коледната украса на къщата е семейна традиция и има дори тиха коледна музика, пише ни Петя.

Ива Бешлийска пък ни е изпратила колаж на семейния коледен град на 4 етажа с множество малки фигурки - човечета, животни, магични създания.

Георги Спахиев казва, че Коледа е любимият му празник, а с коледната украса на къщата си се надява да повдигне настроението ни в тези мрачни времена.

Деси Пейчева ни изпрати коледната украса в отделението Клинична лаборатория при УМБАЛ-Пловдив. Украсата е ръчно направена от колектива на отделението. Камина от кашони, дървена елха украсена със снимки на колектива и снежен човек от чашки.

Следващата снимка е на Йоана Обретенова, която пише, че украсяват семейната къща в село Беляковец, област Велико Търново за втора поредна година.

"След 3 години живот в Лондон това е нещото, което ни липсва по това време на годината - магическите украси", споделя тя.

Разгледайте в галерията още от красивите снимки, които сте изпратили:

А всички отличени снимки от конкурса вижте в Ladyzone.bg

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!