Никол Паласчева, по-позната като Ника Парис, се превърна в истинска сензация. И то не къде да е, а в една над 60-милионна държава - Италия. Тя разби стереотипите и с участието си в популярен музикален формат и грабна сърцата на италианците. Така накара българите да се гордеем с нейните талант, харизма и постижения.

17-годишната ни сънародничка стигна до 5-ия концерт на живо в шоуто и бе сравнена с поп дивите Дуа Липа и Рита Ора от световноизвестния MIKA. И въпреки, че не стига до финал, доказва, че заслужава договор с продуцентите от Sony Music Италия.

Родителите й приемат новината с изключителна радост, защото не само българин, а чужденец изобщо да влезе в живите концерти на предаването не се е случвало до онзи момент.

Фактът, че не говори италиански, първоначално не се оказва проблем за Ника. Но за да се представи по най-добрия начин, прекарва цялото лято, учейки и практикувайки езика.

Снимка: Евгений Милов

Ежеседмичната подготовка за живите концерти тя определя като изключително сериозна - ранно ставане, 4 дни за учене на нова песен, както и заснемане на онлайн поредица към шоуто, която показва случващото се отвътре. Две от песните, които представя по време на живите концерти, са авторски.

Какво още разказа Ника Парис за ментора си - италианската звезда MIKA, както и за срещата си с неповторимия Ед Шийрън - гледайте “Малки разговори” в Ladyzone.bg или слушайте в Spotify.