Ветеранът в отбора на Уилямс Александър Вурц е доволен от представянето си в изминалото състезание на пистата "Монте Карло" в Монако на 27 май. Австриецът записа първите си точки за сезона и остави добро впечатление. Вурц имаше много лош късмет в предишните стартове, като обикновено не се класираше в зоната на точките поради независещи от него причини.

"Очаквахме да спечелим дори повече точки, но между очаквания и реалност все пак има разлика, коментира той. – Най-важното е да фокусираме вниманието си върху развитието на болида ни. Със сигурност се движим в правилната посока и ако успеем да печелим точки във всеки старт до края на тази година, то всички в отбора ще бъдат доволни."

Вурц изтъква опита си и с други водещи отбори, като Макларън и Бенетон, и добави, че в Уилямс атмосферата е на ниво и резултатите са въпрос на време и усърден труд. "В Уилямс са се събрали правилните хора, които знаят как да работят в екип. Имаме нужда от търпение и вярвам, че ще се справим", сподели още австриецът.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на сайта www.formula1.bg

"" 

ТРАЯН САРАФОВ
Снимка: Reuters