Сблъсъци за титлата в петте основни категории (70 кг, 77 кг, 84 кг, 93 кг, heavyweight) ще се разиграват в предстоящите турнири от българската бойна ММА верига "Максфайт“. Мачовете, които във всеки турнир ще са в различна категория ще бъдат кулминацията на вечерта, а носителят на титлата ще получи бутиков пояс изработен от 24-каратово злато.

Типичните за бойните спортове колани са изработени по поръчка на президента на Българската федерация по ММА Любен Джубрилов. Направата на един от бутиковите трофеи струва около 5000 евро, а всеки от петте колана носи логото на турнира -  Max Fight. Боец, спечелил шампионския пояс в ММА ще трябва и да защити титлата, като участие в битка за колан ще имат право само бойците доказали, че имат място в челните места на родната ранглиста.

От БФММА обмислят и идеята за предстоящи сблъсъци на ринга в спор за европейска или световна титла във формат WKN. Родната федерация е член на световната бойна организация, а шампионски колан вече е извоюван от български ММА боец.