32-ма голфъри се включиха във втория за 2012 година турнир на Синиър Голф клуб, който се проведе в Голф клуб „Света София”.
За втора поредна година Синиър Голф клуб организира серия от турнири у нас. В първото издание на турнира, което се проведе в края на април отново в Голф клуб “Св. София”, първото място заслужи очерталият се като dream team на сезон 2012 тандем Стефан Кралчев-Илиян Ралев. Само на точка зад тях – с 46 стейбълфорд точки, тогава завършиха Олег Чернев и Александър Евтимов и запазиха интригата за първото място за септемврийския турнир.
Четиримата водачи започнаха есенния кръг в един флайт и в отлично настроение. Състезанието бе във формат 2 Ball Betterball, като на всяка дупка се взимаше по-добрия резултат. Началото бе дадено с шотгън едновременно от 8 дупки.
Въпреки приятелската атмосфера и изкушенията в обновения halfway house на голф клуба, темпото на игра бе много добро. Няколко дупки преди финала победителите бяха ясни.
Само две седмици след като представиха достойно България на финала на Peugeot RCZ Cup в Париж, Стефан Кралчев и Илиян Ралев победиха с 40 точки и с общ сбор от 87 от двата кръга. На второ място застанаха техните достойни съперници Олег Чернев и Александър Евтимов със сбор от 82 точки, а третото място във втория кръг и в крайното класиране завоюваха Гриша Чернев и Владислав Маринов.
Наградата за Най-близо до дупката отиде при Илиян Ралев, а за Най-дълъг удар – при Денислав Иванов.