Предстои големият финал на най-престижния футболен турнир в света - Шампионската лига. На 25 май от 21:45 часа един срещу друг на стадион „Уембли” ще се изправят Борусия (Дортмунд) и Байерн.

bTV Action и онлайн платформата voyo.bg ще предават пряко двубоя между двата немски колоса, а коментарното студио преди срещата ще започне от 20:30 часа.

Водещият Красимир Минев и целият екип на bTV Media Group, който през сезона на Шампионската лига отразяваше събитията от европейските терени, ще има собствено студио на "Уембли", където ще посрещне и своите гости.

Събитието ще коментират едни от най-известните имена във футбола у нас – Лъчезар Танев и Ивайло Йорданов. Екипът на спортната редакция на bTV Media Group ще представи на вниманието на спортните фенове и мнението на легендите Франц Бекенбауер и Карл-Хайнц Румениге. Сред специалните гости на Краси Минев ще бъдат президентът на БФС Борислав Михайлов и вицепрезидентът Михаил Касабов.

Екипът, реализиращ Шампионска лига в bTV Media Group, е подготвил за феновете още много любопитни факти и интересни моменти, с които да изненада зрителите. За тези от родните фенове на футбола, които имат възможност да проследят големия финал на 3D, каналът bTV Action 3D ще бъде достъпен на 25 май в мрежата на редица кабелни оператори.

Информация за това кои са те и какво е необходимо да знаят зрителите, за да гледат двубоя между Борусия и Байерн в 3D - можете да видите ТУК.