Изпълнителният директор на Левски Наско Сираков заклейми извършеното от някои от привържениците на "сините" през второто полувреме на двубоя от 2-ия предварителен кръг на Шампионската лига с грузинския Сиони (2:0), предаде репортер на Sportal.bg.

„В публиката имаше абсолютни рецидивисти. Такива хора са чиста проба провокатори и нямат място на трибуните. Ако Златин Тепсиев не може да ги овладее, да си подаде оставката”, категоричен бе Сираков след края на двубоя.

„По време на ексцесиите се опитах да обясня на феновете, че ако не спрат, двубоят ще бъде прекратен и респективно ще отнесем служебна загуба”, призна Сираков. „Тези фенове са малко на брой и заради тях можеха да постродат много невинни. Надявам се и държавата да се намеси. Трябва закон за футболното хулиганство”, заяви още шефът на „сините”.

Като бекграунд на грозните сцени, Сираков коментира и играта на Левски. „Играхме добре. Видя се, че няма от какво да се притесняваме. На финала трябва обаче да сме максимално концентриране”, сподели още легендата на Левски.