Отборът на Левски проведе в отлично настроение официалната си тренировка преди утрешното гостуване на Киево в мач-реванш от квалификациите на Шампионската лига, предаде радио „Гонг”.
„Сините” тренираха около час и половина на стадион „Бентегоди”, като с тях се разтичаха и бившият защитник на отбора Ники Илиев и Тити Папазов. Треньорът Станимир Стоилов демонстрира увереност по време на заниманието и даде да се разбере, че отборът е спокоен преди един от най-важните мачове в историята си. Капитанът Даниел Боримиров се подготвяше наравно с останалите и това е сигурен знак, че утре ще започне в стартовия състав. Лек смут вся единствено Игор Томашич, който на няколко пъти се хвана за главата, но по-късно се оказа, че всичко около него е наред. Както е известно, хърватинът наскоро получи комоцио, но въпреки това участието му срещу Киево не подлежи на съмнение.
Междувременно стана ясно, че от ръководството на Киево официално са оповестили, че утре ще пуснат още билети за запалянковците на Левски. Те ще се продават на касите на стадиона в часовете преди мача. По този начин феновете на „сините”, които са заминали за Верона без осигурени билети, ще могат да подкрепят любимците си на живо.

КРАСИМИР ГЪЛЪБОВ