Бразилскята звезда на Милан Кака заяви, че никога няма да забрави победата с 2:1 над Ливърпул във финала от Шампионската лига на 23 май. Тогава "росонерите" триумфираха за седми път.

"Преди първия съдийски сигнал бях сигурен, че ще спечелим финала срещу мърсисайдци. По време на срещата имах малки притеснения, но след втория гол на Пипо Индзаги осъзнах, че ще спечелим, тъй като Ливърпул нямаше как да направят обрата от Истанбул. Ще нося винаги в сърцето си триумфа в Шампионската лига, още повече, че станах и голмайстор на турнира с 10 гола”, заяви Кака пред официалният сайт на УЕФА.

"През 2002 година, когато спечелих световната купа с Бразилия, бях едва 20-годишен и не играех титуляр и независимо от това се почувствах невероятно. Но сега усещането беше невероятно. Едва 25-годишен спечелих три от най-важните трофеи във футбола, но въпреки това продължавам да се уча и се стремя да напредвам все повече. През новия сезон ще имам възможност да играя за Суперкупата на Европа, след което за Междуконтиненталната купа. Освен това искам да спечеля титлата в Серия "А" и отново Шампионската лига", допълни бразилският талант.

ВЛАДИМИР СТОЯНОВ