На 9 юни в София Тех Парк ще се проведе кариерният форум „Живот и кариера - защо в България?“. Той се организира от Economic.bg, ДНК и платформата Bulgaria wants you. Форумът включва и лекторски панел, на който посетителите ще имат възможност да получат безценни съвети от професионалния и житейски опит на реализирани предприемачи и бизнес лидери.

Официално са обявени имената на първите лектори. Това са президентът Росен Плевнелиев, журналистът Светослав Иванов, предприемачът Димитър Караиванов, Магърдич Халваджиян и Люси Дяковска.

„Събитието на 9 юни е в София Тех Парк. По предварителни данни в „Живот и кариера - защо в България“ ще вземат участие над 50 водещи компании, които буквално ще търсят своите нови служители сред посетителите на щандовете с техни представители. Целта ни е реално да мотивираме присъстващите да се развиват у нас и да ги запознаем с възможностите за работа, които компаниите в България предоставят.“ коментира Моника Иванчовска, мениджър на платформата Bulgaria wants you.

Кариерното изложение е напълно безплатно за посетителите, но изисква предварителна регистрация на www.bulgariawantsyou.com/events.

Медийни партньори на събитието bTV Media Group и Kmeta.bg.