Първото кариерно събитие на Bulgaria Wants You за 2023 г. e в Пловдив. „Кариера и живот – защо в България?“ ще се състои на 11 февруари и ще събере на едно място в зала "Сила" най-отговорните работодатели от страната и региона.

От платформата официално обявиха първия си специален гост-лектор в Пловдив – Нешка Робева. Легендарната треньорка по художествена гимнастика ще влезе за първи път в ролята на ментор в подобен формат, за да разкаже своята истинска история на успеха. Когато е едва на 27 години тя заема поста треньор на Националния отбор по художествена гимнастика. През следващите 25 години нейните "златни момичета" печелят над 300 медала от европейски, световни и олимпийски турнири.

„Всеки труд е различен, но навикът да го работиш е най-важен. Никога не съм работила просто, за да изкарвам пари. Печели пари, за да живееш и да се развиваш, но те не трябва да са самоцел. Аз съм научена да работя, без да се оплаквам, но винаги имах цел и знаех какво искам да постигна. Не успях да реализирам всичко, но никога не казах съжалявам, просто си поставях нови цели“,  споделя Нешка Робева в авторската рубрика на Bulgaria Wants You „Навиците на успеха“ по bTV.

Събитието „Кариера и живот – защо в България“ е напълно безплатно, но изисква регистрация на сайта на платформата bulgariawantsyou.com/events.

На място десетки български и международни компании ще предлагат конкретни работни позиции, а какво още ще сподели за своя живот и кои са най-ценните уроци в професионалния път на българската легенда в художествената гимнастика ще разберем лично от нея на 11 февруари в Пловдив.