Какво е общото между сериала „Спасители на плажа“ от 1989 г., главния герой в него Мич Бюканън и лидера на „Изправи се, България“ Мая Манолова. На пръв поглед нищо...

В профила на Манолова в „ТикТок“ обаче се появи любопитно видео, в което тя бяга по плажната ивица с Дейвид Хаселхоф, който изиграва Мич в хитовия сериал. Тя дори се качва на спасителен пост на празния варненски плаж, взирайки се в морето.

@maya.manolova Спасители на празен плаж #mayamanolova #маяманолова #funny #baywatch #beach ♬ original sound - Мая Манолова

А защо го прави? Мая Манолова всъщност отправя критики към случващото се в момента в 48-ото Народно събрание, където на последните избори партията ѝ не успя да мине 4-процентната бариера.

„Напоследък много се говори за правителство на националното спасение. От кого ще ни спасява и от кого такова правителство?, пита Манолова във видеото.

„Хората искат да бъдат спасени от политиците на първо място. Така че правителство на националното спасение няма кого да спасява, както и този пост няма кого да спасява на празния варненски плаж“, казва още лидерът на „Изправи се, България“.