Днес започват снимките на новия български филм "Дъвка за балончета" по сценарий на Теодора Маркова, Георги Иванов, Тео Чепилов и Невена Кертова, режисьор е Станислав Тодоров - Роги, а в главните роли са Теди Духовникова и Иван Юруков.

Темата на филма е за порасналите и за това дали си заслужава и дали можем да забравим мечтите си, каза в предаването „Тази събота” сценаристът Георги Иванов. Той допълни, че, когато са писали филма, са разказвали техните истории, искрените случки, които са им се случвали, а Теди Духовникова и Иван Юруков са видели себе си в тези истории.

Режисьорът Станислав Тодоров – Роги обясни, че сценарият го е намерил преди 5-6 години и е видял в него теми, които го вълнуват.

Сценарият е изключителен, категорична беше Теодора Духовникова. По думите й той е за всички от поколението на 80-те години, когато са били малки деца и какво се случва с тях досега, защо някои са останали толкова тъжни и прибрани в себе си, а други – обратното – тотално непораснали, отказващи да пораснат, инфантилни дори на моменти.

Какво още споделиха участниците в новия български филм, вижте във видеото: