Задържаха заподозрян за убийството на таксиметров шофьор в Разград. Той е арестуван в квартала, където е живеела жертвата. По непотвърдена информация, мотивът за тежкото престъпление е грабеж, защото оборотът в таксито е липсвал.

63-годишният Красимир Иванов е качил предполагаемия убиец от автогарата в Разград за курс до село Дянково. По средата на пътя го нападнал с нож.

„Смъртта е насилствена, с две прободни рани от нож в областта на врата, от двете страни”, заяви Илиана Георгиева, говорител ОДМВР – Разград.

Снимка: btvnovinite.bg

Автомобилът излязъл от пътното платно, а убиецът свалил тялото на шофьора от превозното средство.

Преминаваща случайно жена видяла колата и решила, че е станала катaстрофа и качила убиеца до Разград. Той е заснет от охранителна камера.

Снимка: btvnovinite.bg

От МВР по-рано през деня заявиха, че търсеният от тях мъж е около 30-годишен, куца с единия крак, има набола брада и говори турски език.

Таксиметровите шофьори в Разград са притеснени от убийството на своя колега. Те споделиха, че е работил предимно нощни смени, не е бил конфликта личност и всички са в шок от случилото се.

Снимка: btvnovinite.bg

„Ние сме притеснени от доста време, защото това не е първото убийство и посегателство върху таксиметров шофьор”, заяви Беркант Кемил, колега на Красимир.

Оръжието на убийството все още не е открито, въпреки че районът на престъплението беше многократно обходен от разследващите полицаи.