Време е за "Шоуто на Николаос Цитиридис". Една от най-очакваните български продукции на bTV – всекидневното вечерно шоу, тръгва на 27 януари, за да забавлява зрителите от 22:30 ч.

Най-горещият въпрос от последните седмици – кой ще бъде водещият, най-накрая намери отговор днес.

"Николаос е единственият водещ в българския ефир, който си пише сам смешките. Изключително харизматичен и наистина ще ви бъде всяка вечер супер забавно с него“, каза Иван Марков, главен сценарист на "Шоуто на Николаос Цитиридис".

Роден в Атина, Николаос живее в България от 5-годишен.

"Имаме нужда от повече млади българи като Николаос, защото той е талантлив, продуктивен, харизматичен и много работлив преди всичко. Може би малко зрители знаят, но той се е занимавал с журналистика. Има награди, посветени на журналистическия си труд, което пък ще е в негова помощ в интервютата, които ще води в шоуто", каза водещият на "Тази сутрин" Антон Хекимян.

Снимка: btvnovinite.bg

"Николаос е толкова забавен човек, че не мога да повярвам, че не е актьор. Но той всъщност е актьор, защото е стендъп комик. А шоуто на Нико е вдъхновено от световните образци в жанра", каза водещият на "Преди обед" Александър Кадиев.

Снимка: btvnovinite.bg

"Много съм горд, че имаме най-добрия самороден талант за съвременната телевизия и ново младо лице за модерното ни вечерно шоу. Николаос, по подобие на водещите на световноизвестните късни токшоу програми, е разнороден талант - и като артист, и като медиен професионалист. Уверени сме в неговия успех", каза Флориан Скала, главен изпълнителен директор на bTV Media Group.

Снимка: bTV

От 2016 г. Николаос се занимава и със стендъп комедия. Но освен качествен хумор, вечерното шоу на bTV обещава горещи срещи със знаменитости и влиятелни публични фигури, актуални коментари и вълнуващи артистични изпълнения.