Тази вечер в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ монологът на водещия бе посветен на предстоящия 8-ми март, като в него той прочете стихотворение, посветено на любимата му.

Гостите Джулиана Гани и парньорът й Илиян Найденов говориха за личния си живот, за здравословния начин и поддържането на красиви тела. Те показаха телата си в уникално предизвикателство на финала на предаването.

Снимка: Олег Попов

Двамата фитнес ентусиасти имаха за задача научат мускулите в човешкото тяло на латински език, а в студиото трябваше да покажат какво са научили върху тялото на половинката си.

Откритият секси урок по анатомия бързо се превърна в събитието на вечерта.

Снимка: Олег Попов

Преди това обаче двамата гости станаха свидетели на урок по хипноза, проведен от хипнотерапевта Иво Величков, който демонстрира как чрез хипноза може да се устоява на болката.

Хипнотизирана дама държеше ръката си в купа лед в продължение на над 3 минути, докато Джулиана Гани, която също взе участие в експеримента, не издържа и 30 секунди. 

Снимка: Олег Попов

А преди хипнозата двамата млади родители се подложиха на второто издание за играта на млади двойки, в което проверихме дали отговорите им съвпадат.