Една от измамените от добилия известност Спас/Александър от Кочериново – учителката му по музика, е недоволна от предстоящото му излизане на свобода. Радка Тодорова от Благоевград твърди, че мъжът ще продължи с измамите.

Спас Василев, каквото истинското му име, се споразумя преди дни с прокуратурата и получи 6 месеца затвор за две от измамите. Той е излежал вече четири месеца и се очаква през май да излезе на свобода.

Радка Тодорова е организатор на група от 10 души, които през 2011 г. трябвало да посетят Милано с билети, обещани им от Спас Василев.

Оказали се измамени, а Радка Тодорова си потърсила правата като подала жалба.

Тя е изумена от твърденията, че измамените, сред които и тя, са получили обезщетение от Спас.

Миналата година стотици хора се оплакаха, че са били измамени от мъжа, представял се за Александър Николов, с оферти за евтини самолетни билети до различни дестинации. Оказа се, че почти никой не го е виждал, но фейсбук профилът му с фалшиви снимки и самоличност беше изключително популярен и през него той комуникирал с потърпевшите. Използваните от него снимки се оказаха на французина Александър Мартинез, който работи за компанията "Ер Франс".