Бойко Борисов е в Словения - нямам представа защо е там, а и въобще не ме интересува. Но преди малко излезе информация какво е казал, и това, което е казал, ме вцепени.

Това написа лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов по повод изказване на бившия премиер Бойко Борисов, че жертвите на COVID-19 у нас са се пренесли "в по-добър свят от този на Румен Радев и на този провал, наречен Кацаров".

"Какъв човек трябва да си, за да кажеш нещо подобно?! Първо, какъв човек трябва да си, за да си го помислиш, а след това и да го кажеш? И то знаейки, че това ще го чуят всички, включително и семействата и близките на починалите? Същият този човек предлагаше на Цветанов да даде телешки пържолки на кучето, което откри горкото убито момиче от Перник. Тогава той пак каза, че пържолките са за кучето, открило трупа, без да изпитва грам състрадание към родителите на детето, наричайки рожбата им труп", гласи още постът на Трифонов във "Фейсбук".

Според лидера на ИТН българският народ трябва да си зададе въпроса дали грешката е в човека, който си позволява да се изразява така, или че някой му позволява да го прави.