Тежка катастрофа с жертви е станала на пътя в землището на с. Пясъчево, Хасковска област, в неделя. Трима души са загинали, сред които и 6-годишно дете.

Сигнал за инцидента е постъпил около 21:20 ч. Лека кола, управлявана от 38-годишен мъж от Симеоновград, е ударила двуколесно МПС - самоходен мотокултиватор, с прикачено към него самоделно ремарке, управлявано от 59-годишен мъж от с. Пясъчево.

В мотокултиватора са били 51-годишна жена, 6-годишно момиче и момче на 13 години.

Шофьорът на лекия автомобил ударил бавно движещия се пред него мотокултиватор, вследствие на което на място е загинал водачът на двуколесното МПС.

Впоследствие в болницата в Гълъбово е починала 51-годишната жена. 6-годишното момиче е било транспортирано в Стара Загора с политравми по главата, дълбока мозъчна кома и множество фрактури по тялото. Днес то е починало.

13-годишното момче е прегледано в Гълъбово. То е с натъртвания по тялото и е освободено за домашно лечение без опасност за живота.

Водачът на лекия автомобил е тестван за употреба на алкохол и наркотици, като и двата теста са отрицателни.  Той е задържан за 72 часа в полицейското управление в Харманли. Образувано е досъдебно производство.