Най- зрелищното шоу - приключенското реалите Survivor се завръща в ефира на bTV от 18 февруари. 10 известни личности се изправят срещу 10 воини, а новият сезон има нов регламент и нов водещ.

Survivor 7: Нов сезон с нов водещ
Снимка: Редакторски екип

Без лъскави дрехи, грим и прическа - само глад, пек, опасни животни и невиждани по мащаба си изпитания. Това очаква претендентите за титлата „Последният оцелял“ и за голямата награда от 100 000 лева в Доминикана.

Survivor 7 се завръща с изцяло нов начин на реализация, при който предаването ще се излъчва почти в реално време. Заснет според най-високите световни стандарти за качество, новият сезон ще даде началото на ново поколение риалити шоу, в което изненадите за участниците и зрителите  започват още от първата минута.

Survivor 7: Нов сезон с нов водещ
Снимка: Редакторски екип

Новият водещ е преминал през всичко – той е единственият, извървял дългия път от участник до победител. Ваня Джаферович е новият водещ на Survivor.

„Преживяването Survivor няма аналог. От първото ми стъпване на плажа като участник през 2014 година досега аз живея със Survivor. Независимо дали си участник, или част от екипа се заразяваш с тази болест - тя те хваща за гушата и не те пуска. И наистина съм развълнуван от това нещо“, казва Ваня Джаферович.

Ваня Джаферович е новият водещ на Survivor
Снимка: Редакторски екип

„Със сигурност беше дълъг пътя, никога не съм очаквал, че ще участвам в Survivor, камо ли след това и да спечеля формата, а в последствие и да получа поканата от bTV да стана водещ на дигиталните епизоди през изминалия сезон и сега - ето вече съм и водещ. Не само аз, а цялото ми семейство, ние сме семейство Survivor, така че наистина е една хубава емоция“, добави той.

Survivor 7: Нов сезон с нов водещ
Снимка: Редакторски екип

За първи път в историята на Survivor България зрителите ще изживяват приключението почти едновременно с участниците и ще имат възможност да определят кой да продължава напред всяка седмица, както и големия победител в края на сезона.

Survivor 7: Нов сезон с нов водещ
Снимка: Редакторски екип

„Те ще взимат най-трудните и най-важните решения в играта и ще определят развоя на събитията в самата игра. Това е много важно. Това се случва за първи път в България и за първи път в един такъв формат“, посочи водещият.