Нови разкрития по случая с прокурорския син от Перник – bTV разполага със запис от телефонен разговор с отправени заплахи.

След като пред екипа на телевизията бившата приятелка на Васил Михайлов – Боряна, разказа за побои и закани, bTV потърси и Михайлов за отговори.

„Аз, ако реша да те убия, аз ще те убие по начин, по който никой няма да разбере. Разбираш ли?“, казва мъжки глас в телефонен разговор.

„Искаш ли да ти кажа нещо?“, пита Боряна.

Снимка: bTV

„Аз не ти го казвам, за да те е страх. Не искам да ми казваш: „Ти не може да ме пипнеш“. А ти гарантирам, че аз, ако реша да те убия, ще те убия. Не теб, а и който и да е човек“, казва още мъжкия глас в телефонния разговор.

Женският глас е на Боряна Рангелова, признава самата тя. Твърди, че е записала разговора, а мъжкият глас бил този на бившия ѝ приятел – Васил Михайлов.

„Записът е от 1 юли - тогава ние вече с него се бяхме разделили. След нашата раздяла той имаше мярка за неотклонение, в която отново посочи моя адрес“, обяснява пред камерата на bTV Боряна Рангелова, бивша приятелка на прокурорския син.

Именно заради страха, че мъжът ще се върне в дома ѝ, Боряна подава жалба в полицията, че е жертва на насилие. А след разкритията ѝ пред bTV, че е била пребивана и заплашвана многократно от прокурорския син, днес го потърсихме в къщата в Перник, където е под домашен арест.

Снимка: bTV

„Не, никога не съм пипал жена. Това е най-комплексарската работа - да пипне жена, да пребие жена, да я заплашиш или каквото и да е било. Това е най-гадното нещо. Ти значи си много слаб, ако биеш жена“, казва подсъдимият за побои и закани с убийство Васил Михайлов по повод обвиненията на Боряна.

Мъжът вече е с обвинение за побой и закани и към бившата си приятелка. Самата Боряна разказва, че е ставала свидетел на нападения и над други хора.

„Винаги обясняваше как тези хора по някакъв начин са сгрешили или са накърнили неговото или моето достойнство по някакъв начин. И едва ли не той ги наказва, но това е справедливост от негова страна, а не жестокост“, обяснява още Боряна Рангелова.

„Това момиче се опитах да го оправя от наркотиците. Тя беше зависима наркоманка. Целият град го знае. Аз може да съм правил лоши работи, но съм добър човек. Като някой е до мен, правя всичко за него. И съм пребивал много наркодилъри в града, заради нея, защото са ѝ продавали наркотици“, твърди обаче Васил Михайлов.

Преди да успеем да зададем въпросите си за записа със заканите, Васил Михайлов отказва да разговаря повече с екипа на bTV.