И Бойко, и Татяна са същите като жълтите вестници и сайтове. Това пише лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов във „Фейсбук“ след политическите реакции от първото му телевизионно интервю. 

По-рано днес председателят на ГЕРБ Бойко Борисов коментира: „Главно се говори какъв му бил вида и в какво състояние е. Напротив, точно за това той заслужава уважение - за силата на духа. Всеки от нас е бил болен, опериран, ходил е с патерици и знае колко по-трудно е да си вършиш работата или това, за което избирателите ти са дали своя глас“.

Няколко часа по-късно Трифонов отвърна: „Виждам, че Бойко Борисов в коментара си за снощното ми интервю е загрижен за моето здравословно състояние. Това е толкова мило. Така се разчувствах. На миналите избори Татяна Дончева беше загрижена за моето здравословно състояние. И тя, милата, е толкова състрадателен човек. И Бойко, и Татяна са същите като жълтите вестници и сайтове. И те, милите, от години са загрижени за моето здраве и това е прекрасно“. 

Лидерът на ИТН допълва, че е добре и ако има повод за притеснение относно здравословното му състояние – ще информира обществеността.