Първи гост днес в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ беше най-популярният български музикален продуцент Саня Армутлиева, която разказа за скритите си таланти, сред които този на поетеса и автор на текстове на песни. 

Една от новите инициативи на Саня е свързана с образованието и обучението на ученици по материята на авторското право. В разговори се включи пряко от Лондон дъщерята на Саня – Алма, която представи новия си хит Be Alright, който преди броени дни влезе в ежедневната ротация на световните музикални канали MTV и VH1.

Снимка: Олег Попов

Новина, която Саня сподели в предаването, е началото на мащабен международен благотворителен проект в подкрепа на УНИЦЕФ, включващ изпълнители от над 190 държави, като в момента текат преговори за името на артиста, който ще представи България. 

На финала майка и дъщеря бяха провокирани да решат една житейска задача, свързана с гаджета и поставена от героинята на самата Саня Армутлиева преди 30 години във филма „Софийска история“.  

Снимка: Олег Попов

Шоуто продължи с вълнуващата и доста забавна среща с Люси Иларионов и Атанас Михайлов – най-ярките членове на момчешката група от 90-тe “Up Down”. Заедно с тях и с участието на някои нови лица, Николаос организира заснемането на съвременен видеоклип на най-големият хит, белязал пробива на групата, „С цветя до себе си“.

Снимка: Олег Попов

След поредица от няколко епизода, посветени предимно на музиката, финалът на седмицата беше запазен за жива връзка от фотостудио с актрисата-фотограф Симона Халачева от трупата на театър „София“. Докато разкриваше тънкостите на добрия кадър, тя бе изненадана от колежката си Весела Бабинова, решена да си върне за една провалена фотосесия.