Тази вечер в "Шоуто на Николаос Цитиридис" зрителите се насладиха на врачански диалекти с актьора Петко Венелинов от „Скъпи наследници“.

Смехът разтърси публиката заради комеди вечерта с актьорите Иван Бърнев и Яна Титова. Иван разказа за наградата „Златна роза“, която спечели наскоро и за филма „Бащата“. Премиерата на лентата беше отлагана няколко пъти заради пандемията.

Снимка: Олег Попов

Яна Титова разказа за проектите, в които са участвали заедно с Иван Бърнев. Тя разкри подробности за кампанията „От другата страна“, която е в продължение на филма „Доза щастие“ – 4 видеа, в които историята от филма е разгледана от гледната точка на различни участници в историята.

Снимка: Олег Попов

Иван Бърнев и Яна Титова участваха в предизвикателството „Шекспир или Библията“, в което поетично ще рецитираха цитати и ще трябваше да познаят кой цитат на кого принадлежи.

Подложиха се и на актьорски импровизации. Те влязоха в ролята на дюнерджия и касиерка в супермаркет, но и в двете ситуации нямаха право да използват собствените си ръце, а трябваше да си партнират – когато Яна е касиер, зад нея заставаше Иван Бърнев и използва своите ръце и когато Иван Бърнев е дюнерджия – зад него застава Яна и използва своите ръце за направата на дюнери.