Николаос започва връзка с ангелски глас Михаела Маринова.  За съжаление на водещия, контактът му с Михаела се осъществи само по интернет, а изпълнителката разказа и показа какво е да живееш в изолация само с мъж, футболист и куче.

Приятелят на Михаела, футболистът Александър Дюлгеров демонстрира как почти всекидневно прави здравословни десерти за любимата си.

Михаела разкри подробности за новата си песен „Страх от срамота“ и първият самостоятелен албум, който поради извънредното положение ще бъде представен за сега само онлайн. Михаела зарадва Нико и съседите си с нейно изпълнение  на  терасата на апартамента си  .

Във втория  ден без бенд и гости на живо, водещият „скъса синджира“ и покани актьорът Геро в Таверна, в която двамата бяха абсолютно сами, а за да спазват социалната изолация, двамата бяха на отделни маси. Актьорът Герасим Герасимов- Геро разказа за ролята си в „Зорба“ и разбира се разговора премина със силни порции ядене , пиене, смях и … сиртаки .

Тези дни, освен костюмът си, Николаос изостави и традиционното провеждане на интервюта.

Във финала на предаването Нико си легна в удобно, кръгло легло за да премине ускорена "Секс терапия срещу стрес" с Наталия Кобилкина .