С оглед на мерките срещу разпространението на COVID-19, освен бенд, в студиото на „Шоуто на Николаос Цитиридис“ вече няма и гости, а връзката с тях става посредством Skype.

 

Орлин Павлов се включи директно от музикалния си гараж. Разказа ни на какви находки е попаднал в него, как прекарва времето в изолация и какво го е подтикнало към това да прави концерти на живо в интернет. Специално за шоуто Орлин записа и музикален поздрав.

Медийният експерт Георги Лозанов отвори виртуално вратите на своя дом за нас. С него Николаос проведе разговор за сигурните източници на информация в днешно време, за прекомерното заливане с информация за коронавируса, която нашият събеседник метафорично нарече „наводнение“ и дали всъщност прекалената информираност не е причина за масова паника.

Показахме нагледно как би протекъл един онлайн шофьорски курс в сегашните условия.

С корона срещу коронавируса

Мис България 2019 – Радинела Чушева, се включи на живо в шоуто от своя дом. Тя сподели как прекарва времето си вкъщи по време на доброволна изолация.

В края на шоуто се включиха актьорът Александър Сано и неговата съпруга Нели Атанасова. Сано от няколко дни е под карантина в своя дом, тъй като наскоро се е завърнал от турне в Съединените щати и Канада, където показа последния филм с негово участие – „Диви и щастливи“.

Мерките за борба с коронавируса нанасят удар върху неговата съпруга, тъй като тя има малък бизнес със споделено пространство за провеждане на събития, но в момента, заедно със своя любим, спокойно очаква всичко да премине и живеят щастливо под карантина.