Николаос откри вечерта с монолог, посветен на истерията около коронавируса, като предложи на зрителите да си купят дизайнерски маски лично от него, поради недостига им напоследък.

Снимка: Олег Попов

Първи гост в предаването бе актрисата Весела Бабинова, младата звезда, носителка на двете най-престижни театрални награди „Аскер“ и „Икар“. Оказа се, че Весела е била съученика и много добра приятелка с певицата на шоуто Цвети, с която са учили заедно в испанската паралелка. Двете си поговориха на испански, след което Весела разказа за това как са открили виното по време на голямото междучасие за ужас на бабите, минаващи около училището.

Снимка: Олег Попов

Оказа се, че актрисата от малка е голям бунтар и борец за справедливост – подразнена от това, че в „Люлин 5“ всичко е било в руини и е нямало детска площадка, едва 12-годишна тя пише писмо до общината – резултат е, че лично Симеон Сакскобургготски, премиер по онова време, пристига, за да направи първата копка на новата детска площадка.

След рекламите Весела разказа за фобията си от насекоми, която развива като много малка в Нова Зеландия. Именно затова Николаос избра да я изпрати със специален подарък, който да й помогне да се пребори с фобията си – паяк и хлебарка.

Снимка: Олег Попов

Излъчен бе поредният епизод от рубриката „Евала, бабо“, в който баба Троци учи Николаос да плете, а той я извежда да си изберат дрехи и да направят ревю пред очите на модния експерт проф. Любомир Стойков.

Следващият гост бе поп-фолк звездата Константин, който още с влизането подари на водещия бутилка с лек срещу коронавируса. Разговорът с Коцето премина доста весело и динамично, като водещ и гост си удариха „дай пет“ поне десет пъти – сред темите на разговора бяха жените в живота на певеца и по-конкретно връзката му с дъщерята на Кристалина Георгиева, както и любовните му похождения по време на гимназията. Нико разкри, че снимката на уолпейпъра на личния му лаптоп е именно Коцето, но в компанията на един политик – Волен Сидеров, от срещата с когото Коцето пази само мили и положителни спомени.

Снимка: Олег Попов

След рекламите към групата се присъедини и новата звезда на поп-фолка Меди, чийто дует заедно с Константин „Майната ти Свети Валентин“ има близо 3 милиона гледания само 2 седмици след пускането на клипа.

Певците обясниха смисъла на посланието – че жените трябва да се обичат всеки ден, а не само на празника. Меди разкри, че е още сингъл, а според Коцето дори по-младият певец е още девствен.

Снимка: Олег Попов

За да намери приятелка на Меди, Николаос пусна в ефир имейла на шоуто и призова кандидатките за сърцето на певеца да се записват. На финала мъжката почерпка в студиото продължи с изпълнение на песента „Йовано, Йованко“.