Стотици протестиращи блокираха Орлов мост около 21 ч. Полицията спря движението на кръстовището. След 22 ч. протестиращите решиха да се върнат пред Министерския съвет, където отново скандираха "Оставка", а движението на Орлов мост беше възстановено.   

Протестиращите по-рано днес се събраха първо пред сградата на президентската администрация. Държавният глава Румен Радев слезе при тях заедно с вицепрезидента Илияна Йотова. 

След това тръгнаха на шествие и  блокираха движението в района на Ларгото. Събралите се на протеста бяха в района между Министерския съвет, сградата на президентската администрация и бившия Партиен дом.

Част от протестиращите се включиха и в шествие, което се отправи към сградата на Съдебната палата, отправяйки викове "Оставка" и "Мафия".

Акцентът на протеста пред Съдебната палата беше правосъдната система, която позволява безнаказано прояви като тази с НСО и привилегии за такива като Делян Пеевски и Ахмед Доган. Христо Иванов от своя страна покани всички утре на плаж на "Росенец". Всички бяха единодушни, че независимо от различията в убежденията, сега трябва да бъдат заедно. 

На протеста присъстваха и лидерът на БСП Корнелия Нинова, лидерът на "Да, България" Христо Иванов, както и бившият омбудсман Мая Манолова. 

След това шествието продължи към Орлов мост. Преди това протестиращите спряха и пред парламента.

По-рано днес прокуратурата влезе в президентството. Двама близки сътрудници на държавния глава бяха арестувани за 24 часа.