Не съм се заканвал, каза първо пред bTV прокурорският син Васил Михайлов. В дома му беше извършен обиск по разследване за заплаха срещу жена.

„Имам рана на лицето, защото тренирам. Ще се връщам в спорта. Играя спаринг всеки ден“, каза само пред камерата на bTV Михайлов.

Софийска районна прокуратура (СРП) ръководи досъдебно за закана с убийство, отправена спрямо жена от гр. Перник, съобщиха от обвинението.

Досъдебното производство е образувано от Софийска районна прокуратура след като в Районна прокуратура-Перник е постъпил сигнал от Б.Р., в който се казва, че е заплашвана чрез телефонно обаждане с убийство.

По случая е образувана преписка, която след отвод на прокурорите от Районна прокуратура-Перник е изпратена в Софийска районна прокуратура с постановление на и.ф. главен прокурор на Република България, с което е указано ръководството и надзорът по преписката да се извърши от прокурор при СРП.

Веднага след доклад на преписката в СРП чрез системата за случайно разпределение на дела е определен наблюдаващ прокурор, който е преценил, че има достатъчно данни за извършено престъпление и е образувал досъдебно производство.

В хода на досъдебното производство се извършват обиск и претърсвания и изземвания на адрес в гр. Перник.